Sorting
Source
Katalog zbiorów
(5)
Form of Work
Książki
(5)
Publikacje fachowe
(1)
Status
only on-site
(5)
Branch
Centrala Czytelnia
(5)
Author
Aulak Władysław
(1)
Błażejak Stanisław
(1)
Gientka Iwona
(1)
Kalenik Marek
(1)
Kołożyn-Krajewska Danuta (1954- )
(1)
Mikuta Beata
(1)
Rowiński Patryk
(1)
Świątkowska Monika
(1)
Year
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(3)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(5)
Language
Polish
(5)
Subject
Gastronomia
(2)
Agroturystyka
(1)
Bakterie
(1)
Bakteriologia
(1)
Biologia sanitarna
(1)
Biometria
(1)
Biura podróży
(1)
Dezynfekcja
(1)
Drobnoustroje
(1)
Ekonomika
(1)
Gronkowce
(1)
Historia
(1)
Hotelarstwo
(1)
Hydraulika
(1)
Hydrofory
(1)
Imprezy
(1)
Jakość produktu
(1)
Kanalizacja
(1)
Kręgowce
(1)
Listeria
(1)
Marketing
(1)
Mikrobiologia
(1)
Organizacja
(1)
Owady szkodliwe
(1)
Pasożyty
(1)
Pompy
(1)
Prawo Unii Europejskiej
(1)
Prawo turystyczne
(1)
Przydomowa oczyszczalnia ścieków
(1)
Rurociągi
(1)
Streptococcus
(1)
Studnie
(1)
Tablice i wzory
(1)
Technologia żywności
(1)
Uzdatnianie wody
(1)
Wodociąg
(1)
Wyposażenie
(1)
Zatrucie pokarmowe
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Ziarniniak
(1)
Ścieki
(1)
Żywność
(1)
Subject: time
2001-
(1)
Subject: place
Polska
(1)
Domain
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Kulinaria
(1)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
5 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Centrala Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 59 P (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Centrala Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 57 P (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Centrala Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 624/628 P (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Centrala Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 66/68 P (1 egz.)
Book
In basket
Zmiany w preferencjach polskich turystów, którzy oczekują korzyści z zakupu, wysokiej jakości produktu każdego rodzaju usługi turystycznej, ale również dóbr turystycznych - imprezy czy też katalogu - wpływają na wzrost zainteresowania wiedzą teoretyczną i praktyczną z zakresu różnych aspektów tej dziedziny. Naprzeciw temu wychodzi monografia "Organizacja usług turystycznych i hotelarskich", którą można efektywnie wykorzystać w procesie edukacji i łączeniu teorii z praktyką. Celem niniejszej książki, skierowanej zarówno do studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Międzywydziałowego Studium Turystyki i Rekreacji i Wydziału Nauk Ekonomicznych (kierunek: zarządzanie, specjalność: zarządzanie i marketing w turystyce) oraz studiów podyplomowych Organizacja Turystyki i Agroturystyki, jak i dla menedżerów oraz praktyków zajmujących się organizacją usług turystycznych, funkcjonowaniem biur podróży oraz hoteli, jest dostarczenie podstawowej wiedzy z zakresu tej rozległej problematyki. Zakres rozważań dotyczących organizowania usług turystycznych i hotelarskich, zawartych w książce, wpisuje się w istniejący, stosunkowo bogaty dorobek teoretyczny, w którym jest miejsce na kompleksowe opracowanie i próbę poszerzenia wiedzy w tym zakresie. W układzie strukturalnym książki starano się przeprowadzić Czytelnika przez najbardziej istotne etapy przydatne w odbiorze treści - od podstawowych pojęć związanych z szeroko pojętą turystyką i hotelarstwem, poprzez organizację usług turystycznych, funkcjonowanie biur podróży i marketing usług turystyczno-hotelarskich, ekonomiczne problemy związane z kosztami w turystyce i hotelarstwie po żywienie turystów i elementy obsługi konsumenta. Książka składa się z 14 rozdziałów, spisu wykorzystanej i zalecanej literatury oraz spisu obiektów zbiorowego zakwaterowania.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Centrala Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 379.85 P (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again