Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(5)
Placówka
Centrala Czytelnia
(5)
Autor
Aulak Władysław
(1)
Błażejak Stanisław
(1)
Gientka Iwona
(1)
Kalenik Marek
(1)
Kołożyn-Krajewska Danuta (1954- )
(1)
Mikuta Beata
(1)
Rowiński Patryk
(1)
Świątkowska Monika
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Gastronomia
(2)
Żywność
(2)
Agroturystyka
(1)
Bakterie
(1)
Bakterie chorobotwórcze
(1)
Bakteriologia
(1)
Biometria
(1)
Biura podróży
(1)
Dezynfekcja
(1)
Ekonomika
(1)
Gronkowce
(1)
Historia
(1)
Hotelarstwo
(1)
Hydraulika
(1)
Hydrofory
(1)
Imprezy
(1)
Jakość produktu
(1)
Kanalizacja
(1)
Kręgowce
(1)
Listeria
(1)
Marketing
(1)
Mikrobiologia sanitarna
(1)
Mikroorganizmy
(1)
Organizacja
(1)
Owady szkodliwe
(1)
Paciorkowce
(1)
Pasożyty
(1)
Pompy
(1)
Prawo Unii Europejskiej
(1)
Prawo turystyczne
(1)
Przydomowa oczyszczalnia ścieków
(1)
Rurociągi
(1)
Studnie
(1)
Tablice i wzory
(1)
Uzdatnianie wody
(1)
Wodociąg
(1)
Wyposażenie
(1)
Zatrucia pokarmowe
(1)
Ziarniniaki
(1)
Ścieki
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Kulinaria
(1)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
5 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Centrala Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 59 P (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Centrala Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 57 P (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Centrala Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 624/628 P (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Centrala Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/68 P (1 egz.)
Książka
W koszyku
Zmiany w preferencjach polskich turystów, którzy oczekują korzyści z zakupu, wysokiej jakości produktu każdego rodzaju usługi turystycznej, ale również dóbr turystycznych - imprezy czy też katalogu - wpływają na wzrost zainteresowania wiedzą teoretyczną i praktyczną z zakresu różnych aspektów tej dziedziny. Naprzeciw temu wychodzi monografia "Organizacja usług turystycznych i hotelarskich", którą można efektywnie wykorzystać w procesie edukacji i łączeniu teorii z praktyką. Celem niniejszej książki, skierowanej zarówno do studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Międzywydziałowego Studium Turystyki i Rekreacji i Wydziału Nauk Ekonomicznych (kierunek: zarządzanie, specjalność: zarządzanie i marketing w turystyce) oraz studiów podyplomowych Organizacja Turystyki i Agroturystyki, jak i dla menedżerów oraz praktyków zajmujących się organizacją usług turystycznych, funkcjonowaniem biur podróży oraz hoteli, jest dostarczenie podstawowej wiedzy z zakresu tej rozległej problematyki. Zakres rozważań dotyczących organizowania usług turystycznych i hotelarskich, zawartych w książce, wpisuje się w istniejący, stosunkowo bogaty dorobek teoretyczny, w którym jest miejsce na kompleksowe opracowanie i próbę poszerzenia wiedzy w tym zakresie. W układzie strukturalnym książki starano się przeprowadzić Czytelnika przez najbardziej istotne etapy przydatne w odbiorze treści - od podstawowych pojęć związanych z szeroko pojętą turystyką i hotelarstwem, poprzez organizację usług turystycznych, funkcjonowanie biur podróży i marketing usług turystyczno-hotelarskich, ekonomiczne problemy związane z kosztami w turystyce i hotelarstwie po żywienie turystów i elementy obsługi konsumenta. Książka składa się z 14 rozdziałów, spisu wykorzystanej i zalecanej literatury oraz spisu obiektów zbiorowego zakwaterowania.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Centrala Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 379.85 P (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej