150987
Book
In basket
"Wnikliwa, zabawna i rewolucyjna książka o tym, że najważniejsza jest koordynacja w czasie. Przekonuje, że to, kiedy się je, jest równie ważne, jak to, co się wtedy je. Wskazuje też produkty spożywcze najwłaściwsze w najtrudniejszych okolicznościach życiowych." dr Mehmet Oz, kardiochirurg i gospodarz programu "Dr Oz radzi". Dowiedz się, jak codzienny dobór tego, co się je, a także pory jedzenia, mogą wpływać na stan zdrowia, energię, życie seksualne, tuszę, nastawienie do życia i starzenie się. Doktor Michael Roizen − autor bestsellerowych książek z listy "New York Timesa" − i doktor Michael Crupain − odpowiedzialny za medyczną stronę talk-show "Dr Oz radzi" − przekonują, że wewnętrzny zegar kierujący naszym życiem – m.in. porą zasypiania i budzenia się – wpływa także na przyswajanie tego, czym się żywimy. Innymi słowy, że pora jedzenia jest równie ważna, jak to, co się je. Analizując wyniki najnowszych badań, autorzy kontestują zwyczaje związane z jedzeniem. Zalecają podporządkowanie się rytmowi dobowemu i burzą stereotypowe opinie o posiłkach. Burger z łososiem na śniadanie? Jak najbardziej!
Availability:
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 613 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: Dowiedz się, jak codzienny dobór tego, co się je, a także pory jedzenia, mogą wpływać na stan zdrowia, energię, życie seksualne, tuszę, nastawienie do życia i starzenie się.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again