Sorting
Source
Katalog zbiorów
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
Author
Drukort Magdalena
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Dieta oczyszczająca
(1)
Odżywianie
(1)
Potrawy dietetyczne
(1)
Genre/Form
Książka kucharska
(1)
Poradniki
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Book&Cook)
Na detoks zawsze jest dobry moment, jednak w zależności od pory roku, aby oczyścić organizm z toksyn, wykorzystuje się inne produkty żywnościowe o właściwościach przeciwutleniających, wspomagających pracę wątroby oraz regulujących trawienie. Wiosną i latem najlepiej sięgać po sezonowe owoce i warzywa – np. truskawki, porzeczki, szparagi, ogórki gruntowe… Gdy zdecydujemy się przeprowadzić detoks jesienią, postawmy na jabłka i kapustę, zimą natomiast doceńmy moc cytrusów, buraka czy takich przeciwzapalnych przypraw, jak imbir i kurkuma. Dowiedz się, co przyrządzać z produktów detoksykacyjnych. Podajemy przepisy na napoje, sałatki oraz solidniejsze dania o dużej wartości odżywczej, które pomogą ci odzyskać dobre samopoczucie, siły i energię.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 613 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again