Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
Autor
Drukort Magdalena
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Weganizm
(1)
Wegetarianizm
(1)
Zdrowe żywienie
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Chciałbyś zrezygnować z jedzenia mięsa albo chociaż znacznie ograniczyć jego spożycie? A może już zostałeś jaroszem, ale zależy ci na wzbogaceniu swojej diety o nowe dania? Obojętnie, do której kategorii się zaliczasz, ta książka może być twoją kulinarną biblią. Dobrane w niej przepisy tworzą smakowite menu uwzględniające grupy składników, na których opiera się kuchnia wegetariańska: pełne ziarna zbóż, warzywa, strączki, owoce, orzechy i pestki oraz nabiał. Znajdziesz tu nie tylko świeże sałatki i lekkie zupy, ale także mnóstwo pomysłów na bezmięsne drugie dania oraz smarowidła i pasztety. Kuszące uzupełnienie książki stanowią receptury na desery w wersji wegańskiej, czyli bez mleka, masła i jajek. Przekonaj się, jak wielka jest odżywcza moc roślin.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej