152628
Książka
W koszyku
(Znak Horyzont)
Niewiele rzeczy może się równać z siedzeniem przy ognisku lub wspólnym grillowaniem ze znajomymi. Nie ma nic lepszego od rozchodzącego się aromatu pieczonego mięsa. Czy istnieją przyjemniejsze sposoby spędzania letnich wieczorów?Ale ilu z nas tak naprawdę wie, jak rozpalać ogień?W tym inspirującym, a zarazem praktycznym poradniku autorka książki nauczy was jak:• rozpalić piękny, buzujący ogień w domu i na dworze.• własnoręcznie wykonać podpałkę.• ułożyć idealny stos z drewna.• dobrać rodzaj drewna do przyrządzanego mięsa.• zrobić to wszystko bezpiecznie - czyli nie pomylić ognia z pożarem.Od ognisk po piecyki na drewno i kominki – ta książka przypomni wam utraconą, pierwotną umiejętność rozniecania ognia.
Status dostępności:
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 796/799 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Netografia na stronach 203-[206].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej