152624
Book
In basket
(Znak Horyzont)
Niewiele rzeczy może się równać z siedzeniem przy ognisku lub wspólnym grillowaniem ze znajomymi. Nie ma nic lepszego od rozchodzącego się aromatu pieczonego mięsa. Czy istnieją przyjemniejsze sposoby spędzania letnich wieczorów?Ale ilu z nas tak naprawdę wie, jak rozpalać ogień?W tym inspirującym, a zarazem praktycznym poradniku autorka książki nauczy was jak:• rozpalić piękny, buzujący ogień w domu i na dworze.• własnoręcznie wykonać podpałkę.• ułożyć idealny stos z drewna.• dobrać rodzaj drewna do przyrządzanego mięsa.• zrobić to wszystko bezpiecznie - czyli nie pomylić ognia z pożarem.Od ognisk po piecyki na drewno i kominki – ta książka przypomni wam utraconą, pierwotną umiejętność rozniecania ognia.
Availability:
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 796/799 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Netografia na stronach 203-[206].
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again