152617
Book
In basket
Myślisz, że nie da się zrobić smacznego ciasta, naleśników i kremu do tortu bez użycia mleka, śmietanki, masła oraz jajek? Jeśli tak, to jesteś w błędzie! Proponujemy ci zestaw przepisów na słodkie wypieki oraz desery, w których składniki pochodzenia zwierzęcego zostały zastąpione produktami roślinnymi, np. jajka siemieniem lnianym lub skrobią ziemniaczaną, mleko krowie - mlekiem orzechowym czy ryżowym, a żelatyna - agarem. Znajdziesz tu m.in. tort biszkoptowy, ciasteczka owsiane, mus czekoladowy z awokado i sorbet truskawkowy na patyku. Książka ta z pewnością zainteresuje nie tylko zdeklarowanych wegan, ale także osoby poszukujące przepisów na naturalne słodycze, które można jeść bez wyrzutów sumienia.
Availability:
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce logo: Book&Cook i opis: Kuszące ciasta i desery bez mleka, masła i jajek.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again