152624
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy technologii gastronomicznej / red. Stanisław Zalewski. - Wyd.4. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003. - 535 s. : rys., tab., wykr. ; 23 cm.
To podręcznik o tym, jak praktycznie wykorzystać wiedzę o żywności w celu świadomego kształtowania jej jakości i wartości odżywczej zarówno w procesach technologicznych, jak i w gospodarstwach domowych.
Status dostępności:
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/68 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdziale. Indeks s. 527-526.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej