152305
Book
In basket
Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie posiłku bez mięsa. Mnóstwo przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan to książka Marty Dymek, twórczyni "Jadłonomii" - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej. Opisane tu zostały proste i zdrowe potrawy, które mogą się znaleźć na stole w każdym domu. Poznacie przepis na pyszną sałatkę z jarmużu z jabłkiem, dowiecie się, jak zrobić bezmięsny świąteczny pasztet, do czego wykorzystać natkę marchewki i czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia. Książka Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan jest pięknie wydana, w twardej oprawie - świetnie nadaje się na prezent.
Availability:
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again