152298
Książka
W koszyku
Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie posiłku bez mięsa. Mnóstwo przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan to książka Marty Dymek, twórczyni "Jadłonomii" - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej. Opisane tu zostały proste i zdrowe potrawy, które mogą się znaleźć na stole w każdym domu. Poznacie przepis na pyszną sałatkę z jarmużu z jabłkiem, dowiecie się, jak zrobić bezmięsny świąteczny pasztet, do czego wykorzystać natkę marchewki i czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia. Książka Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan jest pięknie wydana, w twardej oprawie - świetnie nadaje się na prezent.
Status dostępności:
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej