153510
Książka
W koszyku
(Book&Cook)
Na detoks zawsze jest dobry moment, jednak w zależności od pory roku, aby oczyścić organizm z toksyn, wykorzystuje się inne produkty żywnościowe o właściwościach przeciwutleniających, wspomagających pracę wątroby oraz regulujących trawienie. Wiosną i latem najlepiej sięgać po sezonowe owoce i warzywa – np. truskawki, porzeczki, szparagi, ogórki gruntowe… Gdy zdecydujemy się przeprowadzić detoks jesienią, postawmy na jabłka i kapustę, zimą natomiast doceńmy moc cytrusów, buraka czy takich przeciwzapalnych przypraw, jak imbir i kurkuma. Dowiedz się, co przyrządzać z produktów detoksykacyjnych. Podajemy przepisy na napoje, sałatki oraz solidniejsze dania o dużej wartości odżywczej, które pomogą ci odzyskać dobre samopoczucie, siły i energię.
Status dostępności:
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 613 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej