152298
Book
In basket
Bez masła nie ma dobrej kuchni. Masło to źródło przyjemności, smak wspomnień z dzieciństwa i tajny składnik udanych potraw. Sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Nie bez powodu przez wielu jest uważane za jedno z najgenialniejszych kulinarnych odkryć. Adriana Marczewska, szefowa kuchni i autorka popularnego profilu @adriana_marczewska na Instagramie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami z tym produktem w roli głównej. Znajdziesz tu pomysły na małe co nieco, zupy, obiady, sosy, śniadania, przepyszne kromki i rewelacyjne desery. Maślane gofry gryczane czy młode pory z masłem romesco? Rosolnik ogórkowy czy kimchi kapuśniak? Tarta galette ze śliwkami z cynamonem i kwaśną śmietaną czy karpatka z jagodami i kremem z palonego masła? Sprawdź, jak wyczarować maślane cuda, i przygotuj jedzenie, które uszczęśliwia. [nota wydawcy]
Availability:
Centrala Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: Adriana Marczewska dziennikarka kulinarna szefowa kuchni.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again